Последни новини

Общински конкурс за карикатура

Печат

И тази година, по случай международния ден на хумора и шегата, Общински младежки център “Захари Стоянаов” – Добрич  организира общински конкурс за карикатура “Смешното в училище в карикатури”. Условията на конкурса можете да свалите от тук.

Концерт

Печат

Общински младежки център организира  концерт “Честит имен ден” за всички именници през месец януари.
Участие ще вземат  Детска вокална група “Сладурковци”, малките изпълнители от Студио за поп-рок изпълнители “Сарандев”, атрактивните танцьори от Латино клуб “Алегрия” и малките грации от школата за класически балет.
Заповядайте  на  27.01.2010 г. от 18:30 ч. в Концертната  зала на Общински младежки дом “З. Стоянов”

Очакваме Ви!

Изложба

Печат
Днес.бе открита изложба във фоайето на Младежки център по повод 132 години от освобождението на Добрич от османско владичество  с  рисунки на децата от Ателието по изобразително изкуство “Стела и Дара”, Детско ателие по изобразително изкуство “Палитра” и Детска школа по изобразително изкуство.

Награда за Мила Десиславова

Печат

Награда от Трети национален конкурс за детски рисунки
“Моят малък свят”-  Русе - 2009

MilaМила Десиславова от  Ателието по изобразително изкуство “Стела и Дара” получи  награда  за участие  в Третия национален конкурс за детски рисунки и приложни творби “Моят малък свят” – Русе 2009.
Екипът на сдружение “Еквибрилиум” изказват своята благодарност на Мила и  пожелават както на нея, така и на всички деца да даряват доброта и светлина на онези, които имат нужда от нея, за по-доброто бъдеще на децата живеещи в рискова среда.

Поощрителна награда

Печат

Велизар Тодоров на 8 г. от Детско ателие по изобразително изкуство с ръководител Олга Иванова получи поощрителна награда  в първа възрастова група  от Националния конкурс за детска  рисунка “Бялата олимпиада и децата – Ванкувър 2010” - Силистра.

Как да ни откриете

гр.Добрич, пл. Стария орех 1
Телефони: 058 602 535;
058 600 148; 058 602 691
e-mail:
mcdobrich@mc-dobrich.org

map

Интересни видео клипове