Последни новини

Инициативата "Напиши песен за Коледа" - отново предизвикателство пред младите поети и музиканти

Печат

Младежки център - Добрич стартира второто издание на инициативата "Напиши песен за Коледа". Отново идеята е текстът, музиката и аранжиментът да са дело на млади творци.
До 31 октомври всеки на възраст до 29 години може да предложи написан от него текст за коледна песен на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или на място в Младежки център. Задължително трябва да присъства контактна информация - трите имена, възраст, учебно заведение /месторабота/, телефон за обратна връзка.
След избиране на най-подходящия текст, млади музиканти ще работят върху създаване на мелодия и аранжимент, и ще популяризират песента в дните преди Коледа.

От и за младите хора

Печат


В началото на новият творчески сезон в Младежки център - Добрич, се проведе и поредната среща на Консултативния съвет към центъра. Обсъдени бяха планираните дейности до края на годината, през погледа на младежите. Представени бяха и интересни предложения от страна на участниците в съвета. Консултативният съвет бе учреден през януари 2017 г. Активните младежи реализираха поредица от инициативи, подкрепени от екипа на Младежки център.

Певците на Студио "Сарандев" в празничния концерт "Здравей Добрич" на пл. "Свобода"

Печат

Певците на Студио "Сарандев" при Младежки център - Добрич взеха участие в традиционния поп концерт "Здравей Добрич", който се организира от Община град Добрич по повод празника на града - 25 септември. Тази година водещ бе Дамян Попов, а гост изпълнител - Криско. Въпреки студеното време, на площад "Свобода" се събраха голям брой почитатели на поп музиката.

Първи сбирки

Печат

Първи сбирки в сферата на изобразителното изкуство

Печат

Как да ни откриете

гр.Добрич, пл. Стария орех 1
Телефони: 058 602 535;
058 600 148; 058 602 691
e-mail:
mcdobrich@mc-dobrich.org

map

Интересни видео клипове