Последни новини

Младежки център - Добрич напомня, че крайният срок за подаване на текст за коледна песен наближава

Печат


Не пропускайте шанса да станете част от вълшебството на Коледа! Може точно вашият текст да оживее в красива коледна песен!
Напомняме на всички млади хора, които обичат да пишат стихове, че наближава крайният срок за подаване на предложения за текст на коледна песен, във връзка с инициативата "Напиши песен за Коледа" на Младежки център-Добрич.
До 31 октомври на имейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или на място в Младежки център, можете да представите своите поетични творби.

Димитрина Германова от Студио „Сарандев“ с ГРАН ПРИ от Международен фестивал в София

Печат


Поредно високо отличие завоюва Димитрина Германова от Студио за поп-рок певци  "Сарандев" с вокален педагог Елена Карабельова. Тя са завърна от столицата с най-голямата награда на Международния фестивал "Кръстопът на музите" - ГРАН ПРИ.

Първа награда за спектакъла "Идеалните непознати" от XIX Детско-юношески театрален фестивал "Приказка за теб" гр.Варна.

Печат


Талантите на Клуб "Театър" при Младежки център - Добрич с ръководител Лана Анцаридзе се завърнаха с Първа награда от проведения на 22 октомври XIX Детско-юношески театрален фестивал "Приказка за теб" гр. Варна. Те представиха спектакъла "Идеалните непознати", една вълнуваща история за преплитането на любовта и съвременните технологии. И освен първото място, завоюваха още три диплома за ярко актьорско присъствие на Любослав Боянов, Симона Райчева и Александър Танев.
На 30 октомври от 19:00 часа в концертна зала на Младежки център можете да гледате наградения спектакъл. Побързайте да си закупите билети от касата на Младежки център - Добрич, ще останете очаровани! Вход: 1 лв.

Нещо ново в Младежки център - Музикална работилница "12"

Печат

В Младежки център започна да функционира нова неформална младежка група - Музикална работилница "12". Създаването й е инициирано то потребността на най-големите и опитни млади поп изпълнители от Студио "Сарандев" да реализират свои музикални проекти. Творческият екип се състои от седем прекрасни момичета: Елеонора Иванова, Дамяна Димова, Антония Петрова, Стефани Маринова, Габриела Назърова, Антония Петрова и Цветелина Владева. Те искрено се надяват свежите им идеи да оживеят в реален музикален продукт.

Преслава Тодорова от Студио „Сарандев” с награда от Националния конкурс „Гласовете на детската мелодия”

Печат


Преслава Тодорова от Студио за поп-рок певци "Сарандев" при Младежки център-Добрич с вокален педагог Елена Карабельова се завърна от Шумен с втора награда от Първия национален конкурс "Гласовете на детската мелодия". В голямата спортна зала "АРЕНА ШУМЕН" на 19-ти и 20-ти октомври се събраха над 200 деца от цялата страна, достигнали до участие след предварителна селекция. Талантливата Преси се състезава във втора възрастова група, в която се представиха 30 индивидуални изпълнители.

Как да ни откриете

гр.Добрич, пл. Стария орех 1
Телефони: 058 602 535;
058 600 148; 058 602 691
e-mail:
mcdobrich@mc-dobrich.org

map

Интересни видео клипове