Последни новини

Концертът "Свята нощ" на Студио "Сарандев"

Печат

Младежки център - Добрич ви кани на два поредни коледни концерта

Печат

Коледна изложба Ателие "Палитра"

Печат

Голямото фоайе на Младежки център - Добрич е обгърнато от красиви композиции на млади художници от Ателие "Палитра", с ръководител Галина Върбанова. Посредством своите многоцветни апликации, талантливите творци подаряват на всички посетители празнично настроение в очакване на Коледа.

 

Коледна изложба гостува в Регионална библиотека "Дора Габе"

Печат

Светът е в празнично очакване, време е за мечти и желания, време е за вълшебна Коледа! Това ни разказват художниците от Детска школа по изобразително изкуство с ръководител Олга Иванова при Младежки център - Добрич. Рисунките им ще ви разходят из градове и приказни места. Ще ви срещнат с нагиздени елхи, любопитни снежни човеци, весели джуджета, впрягове с елени и още много от чудесата, които се случват само по Коледа. Заповядайте да разгледате света, така както го виждат децата!

Съпричастни, активни и информирани

Печат

Активни младежи участваха в дейностите на Младежки център - Добрич, проведени във връзка с 1 декември - Световен ден за борба със СПИН. В неформална обстановка, по време на срещата дискусия "Да поговорим за СПИН", младите хора споделиха и обогатиха своите знания относно СПИН и начините за предпазване от заболяването. Водещ на срещата беше Севдалина Колева - специалист РЗИ Добрич. Посредством Куиз игра младежите провериха знанията си и спечелиха интересни награди. През целия ден посетителите на Младежкия център имаха възможност да се информират в обособената Информационна точка с информационни и видео материали за превенция на СПИН. В голямото фоайе бе позиционирана изложба на постери насочващи вниманието към борбата със СПИН.

Как да ни откриете

гр.Добрич, пл. Стария орех 1
Телефони: 058 602 535;
058 600 148; 058 602 691
e-mail:
mcdobrich@mc-dobrich.org

map

Интересни видео клипове