Последни новини

Еко акция

Печат


Младежки център - Добрич, ви кани да се включите в Еко акция на 21 март от 14:00 часа. Ще се извърши почистване на площта около сградата на младежкия център, част от инициативата на Националната мрежа на младежките центрове, посветена на грижата за околната среда, по повод настъпването на астрономическата пролет.
При неблагоприятни атмосферни условия акцията ще се проведе под формата на работилница за изработка на листовки, които да насърча гражданите да почистят около домовете си и да поддържат града чист.

Отличия за Студио "Сарандев"

Печат


Талантливите поп изпълнители от Студио "Сарандев" към Младежки център - Добрич, с вокален педагог Елена Карабельова се завърнаха от столицата с куп отличия след участие в XIV Национален конкурс за музикално изкуство "Орфеева дарба". Сред многобройни участници във втора възрастова група Мартин Стоянов бе отличен с бронзов медал. В трета възрастова група  Преслава Тодорова завоюва златен медал, а Габриела Иванова - бронзов. В четвърта възрастова група, Неда Александрова и Филип Филчев, заслужиха две специални отличия (грамота и статуетка). Антония Петрова е носител на поощрителна награда в четвърта възрастова група. В категория камерни състави с бронзов медал е отличен дуета Филип Филчев и Цветелина Владева.

Мотивационна среща "Мисията е възможна"

Печат


На 23 март от 14:00 ч. в Зала 3 на Младежки център - Добрич, ще се проведе Мотивационна среща "Мисията е възможна". Целта е мотивиране на младите хора да развиват потенциала си в България, чрез житейски примери на успели хора от нашия град. Участие в срещата ще вземат младежи от училищата в град Добрич, както и г-н Йордан Йорданов - Кмет на Община град Добрич, г-ца Лана Анцаридзе - Музикален театър "Дея", ръководител Клуб "Театър" при Младежки център - Добрич, Слави Михов - собственик на аниматорска агенция, Румен Куртев - актьор.

Събитие по Проект 16.4.2.017 “Подобряване на условията за младежка заетост в туризма” финансиран по програма ИНТЕРРЕГ V – A Румъния-България, водеща организация - Община Каварна

Печат

На 15 март от 10:00 часа, в хотел "Изида" - гр. Добрич, ще се проведе информационен ден, отворен за всички желаещи младежи от областта, които искат да се включат абсолютно безплатно в професионално обучение в областта на туризма - готвач, сервитьор, хотелски администратор, както и езиков курс по румънски език.
Участници в дейностите по проекта, могат да бъдат лица на възраст от 16 до 29 години, живущи на територията на област Добрич и имащи завършен 10-ти клас.
Периодът на провеждане на обученията ще бъде съобразен с времевата заетост на участниците, които ще имат възможност за започване на работа в хотели по северното Черноморие.
Регистрацията за включване в предстоящите проектни дейности, става посредством попълване на кратък формуляр в края на информационния ден. 
За контакти - Владислав Георгиев тел. 0887 905 205

 

Кандидатстудентска борса, 2018

Печат


На 12 март от 11:00 до 18:00 ч. и на 13 март от 09:00 до 14:00 ч., в голямото фоайе на Младежки център - Добрич ще се проведе кандидатстудентска борса, организирана от Сдружение "Кандидатстудентска борса" - София, Община град Добрич и Общински младежки център "Захари Стоянов". 
В борсата ще вземат участие 20 висши училища, образователни организации и фирми. Тя се организира за 24-та поредна година. Кандидат-студентите ще имат възможност да получат информация, консултация и съвет от специалисти от висшите училища за условията, реда и сроковете за кандидатстване, класиране и записване. Ще се информират за програмите за подготовка за приемните конкурсни изпити, за предварителните и редовни изпити, за признаването на зрелостните изпити, битовото устройване на студентите и социалните придобивки. Ще получат кандидатстудентски справочници, учебно-помощни и информационни материали.
Официално откриване - 12 март от 11:00 ч., Младежки център - Добрич.

Как да ни откриете

гр.Добрич, пл. Стария орех 1
Телефони: 058 602 535;
058 600 148; 058 602 691
e-mail:
mcdobrich@mc-dobrich.org

map

Интересни видео клипове